sunnuntai 30. tammikuuta 2011

"Pentupainit"

Pipsa kävi lauantaina toista kertaa niin sanotuissa pentupaineissa Hervannan Mustissa ja Mirrissä. Tapaamisessa on kaksi kehää pentujen koon mukaan. Pipsa painaa tällä hetkellä n. 4,5 kiloa, joten kokonsa puolesta se kuuluu pieneen kehään. Pipsa on kuitenkin niin terävä kaveri ja yrittää komentaa muita koiria pienessä kehässä niin kovasti, että muut koirat eivät halua leikkiä sen kanssa. Sitten saimmekin idean, että koitetaan laittaa Pipsa isoon kehään.

Isossa kehässä oli pari vanhempaa ranskanbulldoggia, boxeri ja muutama muu isompi koira. Ranskikset olivat 6kk ja 9kk ikäisiä ja molemmilla oli painoa reilusti yli 10kg. Samaten boxeri oli kooltaan jo melko iso kaveri. Pipsa oli kuitenkin isossa kehässä kuin kotonaan. Siellä se leikki muiden ranskanbulldogeitten ja boxerin kanssa. Pipsa saikin uudet parhaat kaverit, ranskanbulldoggi Sepon ja boxeri Röllin. Rölli makasi selällään maassa ja Pipsa paini sen pään kanssa :) Reissun päätteeksi meidän pikku bulldoggi oli yltä päältä boxerin ja bulldogin kuolassa.

Jatkossa Pipsa saakin olla sitten isossa kehässä. Siellä ei tarvinnut komentaa muita koiria leikkimään ja pienet koirat saavat leikkiä rauhassa keskenään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti